Ілюстрація / REUTERS

Турецька сторона готова приймати українських туристів, починаючи від 1 липня цього року, без проходження самоізоляції та тестування з дотриманням норм безпеки авіаперевізниками.

Як інформує прес-служба Міністерства інфраструктури України, про це сьогодні під час робочої зустрічі з міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм повідомив посол Турецької Республіки в Україні Ягмур Гюльдере.

Читайте такожКоли країни світу відкриють кордони для українців (оновлюється)

Відео дня

Також на зустрічі порушувалося важливе питання відновлення міжнародних регулярних авіаперевезень між Україною та Туреччиною.

Своєю чергою, міністр повідомив, що низка авіакомпаній, зокрема, Azur Air Ukraine, SkyUp, Turkish Airlines, Pegasus Airlines та Windrose вже заявили про свою готовність здійснювати регулярні пасажирські рейси з України до Туреччини від початку липня.

Нагадаємо, карантинні заходи, які спровокував коронавірус, позбавили українців регулярних міжнародних авіарейсів на довгі три місяці. І от, нарешті, з 15 червня можливість міжнародних авіаперельотів знову повернулися. Куди можна полетіти сьогодні та найближчі місяці, а також що змінилося для пасажирів, розбирався УНІАН.