Популярний туристичний поїзд La Sabana, що курсує у столиці Колумбії та її околицях, до Різдвяних свят підготував особливу програму.

Читайте такожРіздвяні ярмарки в Німеччині: необхідне свято в найтемніший місяць року

Спеціально до свят сам потяг та зупинки на маршруті прикрасили численними вогнями та інсталяціями, працівників потягу одягнули у різдвяні костюми, а на додачу влаштували феєрверк.

Відео дня

Загалом, потяг курсує цілий рік, завозячи туристів у різні цікаві місця навколо Боготи, в тому числі й до відомого Соляного собору Сіпакіри - підземної католицької церкви, побудованої в печерах соляної шахти на глибині близько 200 метрів.

Зазвичай подорож на ретро-поїзді супроводжується музичною програмою у виконанні фольклорних колективів та найбільшою популярністю користується, як не дивно, у колумбійців, які, напевно, таким чином хочуть долучитися до власної історії або ж просто добре провести час у національних традиціях.

До речі, не обійшла стороною святкова атмосфера і столицю України. Читайте у великому матеріалі УНІАН.Туризм, куди у Києві можна відправитися за різдвяним та новорічним духом.