14 лютого - День всіх закоханих / фото УНІАН

УНІАН підготував огляд найбільш романтичних місць, прогулюючись якими можна не турбуватися про те, де ж провести романтичну вечерю і привітати з днем закоханих свою другу половинку.

Читайте такожГороскоп на 14 лютого: на які знаки Зодіаку чекає відмінний День святого Валентина

Куди піти у Києві на День святого Валентина 2019: театри

Романтичні побачення в театрі сьогодні знову знаходять колишню популярність. Приглушене світло, чудова гра акторів і ви, удвох.

Асексуали: Дикий театр

Спектакль про світ, де не вірять в любов.

Де: Васильківська, 1

Про що: уявіть собі світ, в якому зникла любов і (о боже) секс. Просто їх немає і все. Світ більше не розділений на жінок і чоловіків, дітей можна замовити, як каву в автоматі, а погляд в очі більше 3 секунд вважається грубістю. Pornhub тепер робить огляди плетених кошиків, а Тиндер продав свій сервер органічної їжі. Тут на уроках стародавньої історії показують фалоімітатор як вцілілу пам'ять про старий, примітивний світі.

Саме тут одного разу Санді знайомиться з Бенто, одним з найуспішніших учнів курсу "Статева історія людства".

Скільки: 150-400 гривень.

Йти, якщо: ви обоє дуже любите антиутопії.

Обіцяти — не значить одружитися

Не рекомендується до перегляду тим, хто зважився піти під вінець найближчим часом.

Де: Архітектора Городецького, 1-3/11.

Про що: історія людей, які роблять головний вибір у своєму житті. "Давай одружимося" — слова, які викликають жах у холостяків і захват у холостячок. Всі вони мріють про одне — бути щасливими. Але одному це легко зробити добровільно, а перед іншим постає дилема — залишитися самотнім чи, ризикнувши, стати близькою людиною для когось. Але хто сказав, що життя в шлюбі — суцільне задоволення? В шлюбі є і плюси, і мінуси. З іншого боку, шлюби укладаються на небесах і від долі нікуди не втечеш.

Читайте такожСтаровинні замки, соляні печери чи співаючі тераси: 5 ідей для романтичного уїк-енду в Україні

Нехай амури все зроблять самі — вони професіонали. Відверті розмови, пікантні бажання, нереалізовані мрії і присмак надії.

Скільки коштує: від 130 гривень.

Йти, якщо: вам постійно докучають питаннями "коли ж ви вже одружитеся?".

Куди піти у Києві на День святого Валентина: концерти

Зарядитися емоціями від танцювальних хітів, багато цілуватися і валитися з ніг по приходу додому. Для найбільш драйвових парочок!

День святого Валентина: де провести 14 лютого в Києві

Years & Years в Києві

Де: StereoPlaza.

Що за група: Years & Years — британське тріо з Лондона, яке виступає в стилі електронік. З виступом Years & Years приїжджають вперше. Однак, популярність колективу дозволяє зайняти відразу одну з найбільших концертних майданчиків столиці – клуб Stereo Plaza, який у чудовий вечір 14 лютого буде вщерть заповнений парами, шанувальниками і просто меломанами, закоханих у музику.

Скільки коштує: від 990 гривень.

Йти: вам подобається данс-поп (жанр, ну!).

VACUUM в Києві

Де: CARIBBEAN club.

Що за група: легенди 90-их. VACUUM увірвалися на міжконтинентальну музичну арену як епатажне сінті-поп-тріо. Сьогодні VACUUM —це творча колаборація артиста і музичного продюсера Маттіаса і композитора Андреса Вальбека. В репертуарі чудові ліричні пісні.

Скільки коштує: від 490 гривень.

Йти, якщо: в 90-их ви вже вміли розмовляти.

Ніч PRITYAZHENIE

Арт - команда закладу приготувала дійсно запальну і цікаву програму на всю ніч. Всі бажаючі зможуть натанцюватися під ритми від DJ NANA і групи KADNAY, а також кавер-групи HEATWEAWERS, DJ Lex DJ Pashkoff. Крім цього, на глядачів чекає ексклюзивний ілюзіон і захоплююче акробатичне шоу.

Де: Pochayna Event Hall, проспект Степана Бандери, 23

Коли: 15 лютого о 21:00

Ціна: від 400 до 4000 гривень

Куди піти у Києві на День святого Валентина: романтична вечеря

Valentine's Day in Tequila House

Де: Tequila House.

Що буде: запрошуємо відсвяткувати День Закоханих у кращому мексиканському ресторані Києва!

У найромантичніший мексиканський вечір в Tequila House вас чекає:

Welcome drink — текіла від партнера El Jimador

Жива романтична музика від групи Lost' ' Found.

Круті знімки від кращого фотографа в Києві

Конкурси і подарунки.

Спеціальне меню від Шефа на двох.

ТМ El Jimador – офіційний спонсор заходу.

Скільки: бронюй стіл.

Якщо йти: романтична вечеря — ваш варіант.

Романтична вечеря — ваш варіант / фото Pixabay

Романтична прогулянка по Києву в День всіх закоханих

Ботсад ім. Гришко

14 лютого в ботанічному саду нічого не цвіте, судячи за календарем цвітіння, але на території є оранжерейний комплекс, де ростуть справжні банани, кактуси, неймовірно красиві квіти та інші рослини тропіків і субтропіків.

Міст закоханих

Чортів міст, поцілунковий міст, міст закоханих, парковий міст і малий міст Патона — мабуть ні в одного моста немає стільки назв, як у цього мосту, який, як кажуть, з'єднує серця закоханих назавжди.

Пейзажна алея

Пейзажка це те місце, де діти відчувають себе в своїй тарілці, дорослі ледве-ледве стримують себе від того, щоб не впасти в дитинство, а прогулятися хлопцю і дівчині буде просто приємно і цікаво.

Інтерактивний музей

Цей музей популярної науки і техніки, який також ще називається Експериментаріум, напевно, саме незвичайне культурно-розважальний заклад у Києві в якому ви відмінно проведете час — вже повірте!

Міст закоханих - одне з найкращих місця для дня святого Валентина / фото УНІАН

Печерський ландшафтний парк

Один з кращих парків Києва з оглядовими майданчиками та видом на лівий берег міста. У доповнення до звичайної прогулянки, ви можете піднятися на оглядову площадку на Батьківщину-Мати, відвідати парк Слави та Києво-Печерську Лавру — це все знаходиться поруч.

Читайте такожЩо подарувати на 14 лютого: найкращі ідеї для секс-подарунків (18+)

Пам'ятник тістечку

З кожним роком, навіть місяцем, Київ перетворюється в місто цікавих, незвичайних і красивих пам'ятників, які створюють скульптори і дизайнери вже нашого часу. Добре що від пам'ятника тістечок не можна погладшати, інакше б ваша дівчина відмовилася б до нього навіть близько підійти!

Кокорєвська альтанка

Більшість жителів Києва не знають, де знаходиться Кокорєвська альтанка і це не дивно, адже їх насправді дві. Одна знаходиться на Андріївському узвозі, а друга — на Володимирській гірці і з них відкриваються приголомшливі панорамні види!

День закоханих на Співочому полі

На території Печерського ландшафтного парку з'являться близько 30 тематичних локацій. Також там можна буде побачити масштабні світлові інсталяції. Вони будуть символізувати стародавні народні казки і легенди Китаю. Сади панд і фламінго, карета Попелюшки, ліс з оленями і велика кількість інших яскравих композицій. Родзинкою фестивалю стане 40-метровий дракон.

Де: Співоче поле, вулиця Лаврська, 33

Коли: з 14 лютого по 31 березня

Ціна: від 120 гривень

14 лютого під зоряним небом планетарію

«Земля не може існувати без Сонця, так і людина не може існувати без любові» — ось що кажуть співробітники Київського Планетарію. Тому художньо-музичний проект ARTSрасе дарує всім закоханим ексклюзивну шоу-програму, де кращі мелодії та пісні про кохання доповнять неймовірно захоплюючу подорож у світ загадкових сузір'їв Всесвіту. А ще обіцяють напоїти шампанським, дарувати подарунки і розігрувати призи. І — що так важливо останнім часом — ясне, безхмарне небо над головою.

Де: Київський планетарій, вулиця Велика Васильківська, 57/3

Коли: 14 лютого о 19:30

Ціна: від 350 до 600 гривень

День святого Валентина: де провести 14 лютого в Києві

День Валентина в кіно

100 хвилин любові. Найкращі короткометражні фільми

«100 хвилин любові» — це зворушливі, добрі й смішні історії про почуття, яке всі мріють знайти, але вона приходить до кожного. Фільми, що отримали нагороди Міжнародного кінофестивалю варті того, щоб насолодитися ними на свята. Особливо, якщо вони такі світлі і ліричні. У програмі вечора кілька картин:

Любіть!

Любовна

Бог є любов

Паперовий роман

Готель Шевальє

97%

Секс на даху

Крапля крові

Відповіді

Одинока планета

Де: Будинок Кіно, вулиця Саксаганського, 6

Коли: 14 лютого о 19:30 та 21:30

Ціна: від 90 гривень

З Днем закоханих / фото УНІАН

У будь-якій незрозумілій ситуації — залишайтеся вдома! Замовте смачної їжі, подивіться гарну романтичну комедію і більше обіймайтеся. Кохайтеся та любіть один одного!

З Днем святого Валентина: відео

Раніше УНІАН розповідав про те, що подарувати дівчині або дружині на 14 лютого. А також назвав кращі ідеї для подарунка хлопцеві.