Працівники Шаргородського райвідділу міліції виявили та затримали двох зловмисників, яких обґрунтовано підозрюють у крадіжці грошей та майна з приватного кафе.

Про це повідомила СЗГ УМВС у Вінницькій області.

Ця подія сталася наприкінці січня поточного року в селі Рахни Лісові. Нічної пори невідомі розбили вікно розважального закладу, проникли у приміщення і викрали з каси більше 10 тисяч гривень та стереосистему. Загальна сума збитку склала 15 тисяч гривень.

Відео дня

Як повідомив начальник Шаргородського райвідділу міліції Олександр Намакарський, днями оперативники карного розшуку виявили місце перебування підозрюваних і провели їх затримання. Один з них виявився 34 – річним жителем Одеської області, який в минулому був засуджений за вбивство. Його спільником став 28–річний житель Барського району Вінницької області, який був неодноразово судимий за крадіжки та пограбування.

Як з’ясувалося, чоловіки відбували покарання в одній колонії, де потоваришували і майже одночасно звільнилися в грудні минулого року. Після звільнення вони вирішили зустрітися і продовжити свій кримінальний шлях.

Наразі в діях зловмисників вбачаються ознаки злочину передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу. Їм загрожує до 6 років позбавлення волі.