26 грудня 2012 року відбулася чергова сесія Чечельницької районної ради Вінницької області, на якій розглядалося питання ухвалення районного бюджету. Депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" наголошують, що запропонований проект – це бюджет "проїдання", і проголосували проти його ухвалення, - повідомляє прес-служба Вінницької обласної організації ВО "Свобода"

Депутати від ВО "Свобода" В. Воліковський, О. Шевчук, М. Кича голосували проти проекту бюджету (3 із 23-х присутніх депутатів), чим "викликали шквал обурення з боку ставлеників Партії регіонів і Народної партії (Литвина)".

Голова Чечельницької районної організації ВО "Свобода", депутат райради Валентин Воліковський прокоментував позицію націоналістів/

Відео дня

- Ми голосували проти бюджету Партії регіонів, оскільки вважаємо його бюджетом "проїдання". В проекті зменшена видаткова частина. Крім того, депутатам не було роздано жодного матеріалу із порівняльними таблицями, щоби можна було завчасно ознайомитися з проектом і вивчити його. Тому ми не підтримали кота в мішку.

Як йдеться у повідомленні, депутати-свободівці єдині голосували проти рішення про надбавки голові й заступнику Чечельницької районної ради. Відповідно до цього рішення заступнику й голові райради дозволено преміювання щомісячно в розмірі 50% від посадового окладу, а також до державних, професійних, ювілейних дат надавати матеріальну допомогу для вирішення соціальних, побутових питань і допомогу на оздоровлення в розмірі середньої місячної зарплатні або посадового окладу, встановлено надбавку за високі досягнення в праці або за виконання особливо важкої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування.