ЗСУ / Министерство обороны Украины

З початку доби бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, внаслідок бойових дій четверо українських військовослужбовців дістали поранення.

Читайте такожУ Міноборони розповіли про стан 11 військових, поранених вчора на Донбасі

Про це повідомляється на сторінці прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Новотроїцького. З мінометів калібру 120 мм та 82 мм окупанти вели вогонь по українських опорних пунктах поблизу Лебединського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї – в районі Авдіївки, Мар’їнки, а також Кам’янки.

Бойовики застосували великокаліберні кулемети під Невельським і Талаківкою, стрілецьку зброю – в районі Ломакиного та Опитного, а неподалік Новомихайлівки – вели снайперський вогонь.

На Луганському напрямку з заборонених 120-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та протитанкової рушниці терористи обстріляли українські укріплення поблизу Зайцевого.

Як повідомляв УНІАН, внаслідок ранкового обстрілу бойовиками селища Зайцеве, що на Донеччині, пошкоджені дев'ять приватних будинків.