Український волонтер Юрій Мисягін опублікував повну версію відео операції "Відплата" в Луганській області.

На своїй сторінці у Facebook він показав відео продовження операції бойової групи К-2 з 54-ї бригади, проведеної кілька днів тому в районі Золотого Луганської області. Це - відповідь терористам на атаку, здійснену 25 січня на військовий автомобіль "УРАЛ" 54-ї бригади, внаслідок якої загинув один боєць та ще четверо були поранені.

Відео дня

Читайте такожНа Донбасі зав'язався бій: одного окупанта взято в полон, знищено чотирьох

За словами Мисягіна, після знищення КП бойовиків всю увагу перенесли на цю позицію.

"У небо були підняті квадрокоптери, бійці висунулися на позиції, відкрили планшети зі спецпрограмами для точного коригування вогню, й активна фаза операції "Розплата", розпочата на початку лютого, відновилася", - зазначив волонтер.

"Унаслідок 7-хвилинної операції були повністю знищені: вантажний автомобіль КамАЗ із зеніткою; автомобіль "Газель", який використовувався для підвезення боєприпасів; один з бліндажів; УАЗ "таблетка" одного з підрозділів розвідки; є інформація про двох знищених бойовиків. Один з них - командир взводу", - зазначив Мисягін.

Як раніше повідомляв волонтер Юрій Мисягін, напередодні воїни Об'єднаних сил знищили командно-спостережний пункт найманців РФ у районі Золотого. Також він опублікував відео операції "Відплата".