Блогер Іван Ліхачов проїхав центральними вулицями непідконтрольного українській владі Донецька.

Відео дня

Він почав поїздку біля училища олімпійського резерву, потім проїхав поряд з парком Слов'янської культури. На проспект Леніна Іван виїхав у районі ОЦКЛ – однієї з центральних медустанов, відомої як колишня Обласна центральна клінічна лікарня (ОЦКЛ), пізніше перейменована на Інститут невідкладної та відновної хірургії. Кадри блогера опубліковані на сайті "Донецьких новин".

Читайте такожОзвучено новий план Путіна щодо окупації України

Він запропонував тим, хто дивиться кадри вулиць Донецька, самим вирішити, чи багато у місті людей. "Дорогою в бік площі Леніна, в бік "Донецьк-сіті" можете спостерігати, є люди у місті чи ні, чи порожнє місто", – сказав він.

У кадр потрапив супермаркет "Обжора". У ньому, за словами блогера, більше не працює "Спортмастер". Чоловік також показав цирк "Космос" та район "Золотого кільця".

Користувачі соцмереж у коментарях висловлюють думку, що людей мало: "Порожнє місто", "Чому на вулицях так мало людей?", "Спорожніли і вулиці, й дороги!", "Раніше були затори, зараз порожнеча".

Раніше повідомлялося, що на Донбасі бійці одного з підрозділів Об'єднаних сил знищили розрахунок ПТКР (протитанкова керована ракета) терористів.