Ще один український захисник зазнав поранення \ фото УНІАН

На Донбасі вночі в результаті обстрілу з боку російсько-окупаційних військ загинув український захисник, ще один дістав поранення.

Читайте такожБойовики на Донбасі зі снайперської зброї обстріляли позиції ООС біля Катеринівки, поранено військового

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк. «За наявною інформацією, вночі внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ загинув один український герой, 1998 року народження», - сказав Гуцуляк.

Відео дня

Окрім цього, внаслідок ворожих обстрілів дістав поранення один український захисник, наразі військовослужбовець отримує кваліфіковану допомогу у медичному закладі.

Речник зазначив, що від початку поточної доби станом на 12.00 російсько-окупаційні війська здійснили вже 9 провокаційних обстрілів оборонних позицій Об'єднаних сил.

Так, вночі ворог тричі вів обстріли оборонців Новоолександрівки, тут окупанти застосовували гранатомети різних типів та стрілецьку зброю. Також українські захисники після 01.00 зафіксували розриви 5 ворожих мін калібру 82 мм.

З 01.30 окупанти здійснили обстріл з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї оборонців Попасної, ці ж види зброї ворог застосував з 06.45 по захисниках Катеринівки.

О 07.10 поблизу Катеринівки зафіксовано ведення вогню ворожим снайпером.

З 07.20 до 8.10 російсько-окупаційні війська двічі застосовували гранатомети та інше піхотне озброєння по оборонцях Золотого-4.

З 08.15 ворог розпочав обстріл з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Павлополя. Ворожа збройна провокація тривала тут майже до 09.00.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил один український військовослужбовець дістав поранення.

21 квітня окупанти двічі порушили режим припинення вогню.