REUTERS

Впродовж сьогоднішньої доби збройні формування Російської Федерації та її найманці здійснили шість обстрілів позицій українських військовослужбовців на Донбасі, у томі числі, з заборонених Мінськими угодами мінометів.

Про це у Facebook повідомив прес-центр Об’єднаних сил.

Читайте такожЗМІ розкрили подробиці вивезення Цемаха з ОРДЛО: один розвідник загинув, ще один – втратив ногу

Відео дня

Зокрема, противник обстрілював позиції українських військових в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Гранітного з напрямку Старомар’ївки – зі стрілецької зброї; неподалік Красногорівки з напрямку Старомихайлівки – з автоматичного гранатомета; близько Верхньоторецького з напрямку Пантелеймонівки – з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета.

Також бойовики двічі обстріляли позиції Об’єднаних сил неподалік Миколаївки з напрямків Стили та Докучаєвська з великокаліберних кулеметів, та в районі Авдіївки з напрямку Мінерального – з автоматичного гранатомета, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Про втрати в лавах українських бійців не повідомляється.

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби, 7 вересня, збройні формування РФ на сході України 14 разів порушили режим припинення вогню. Втрат у лавах Об’єднаних сил вдалося уникнути.