Втрат серед українських військових не було / фото УНІАН

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомив прес-центр Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

"Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Відео дня

Читайте такожУ кінці жовтня запрацює новий порядок перетину лінії розмежування на Донбасі

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази поблизу Новотроїцького, двічі неподалік Водяного, а також біля Новогнатівки, Березового, Павлополя, Пищевика та Мар’їнки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 10 обстрілів позицій Об'єднаних сил: тричі неподалік Луганського, тричі поблизу Новолуганського, а також неподалік Кримського, Оріхового, Золотого, Троїцького.

"Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було", - повідомили в штабі.

Раніше УНІАН повідомляв, що в середу, 2 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 30 разів порушили режим припинення вогню.