REUTERS

Російське окупаційне командування розпочало масштабну перевірку стану фінансово-економічної діяльності військових підрозділів на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляється у зведенні Міністерства оборони щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил з посиланням на дані Головного управління розвідки МОУ.

Зазначається, що у лютому цього року комісією Південного військового округу збройних сил РФ були виявлені численні факти розкрадання коштів, виділених на спорудження військових об’єктів та обладнання бойових позицій для з’єднань і частин 1-го (Донецьк) та 2-го (Луганськ) армійських корпусів.

Відео дня

Читайте такожРосійські окупанти вдарили по житлових будинках в Красногоріці із важкої артилерії

"Разом з тим, передбачається, що усунення всіх недоліків з обладнання бойових позицій буде здійснюватись за рахунок збору грошей з рядового особового складу передових підрозділів окупаційних військ, а не винних у розкраданні коштів російських кадрових офіцерів, які за ротацією виїхали до Росії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, від початку поточної доби станом на 12:00 окупанти п’ять разів порушили режим припинення вогню на Маріупольському напрямку.