Бойовики пошщкоджили газопровід на Донбасі / фото facebook.com/pressjfo.news

В результаті застосування бойовиками 122-мм мінометів у Донецькій області було пошкоджено газопровід.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у Facebook.

Читайте також"Луганська народна руїна". Мешканець Первомайська розповів, як люди виживають в "ЛНР"

Відео дня

"Днями противник вів вогонь на ураження з ствольної артилерії калібру 122 мм по позиціях підрозділів Об’єднаних сил поблизу населеного пункту Новоселівка. Обстріли здійснювалися збройними формуваннями російської федерації з окупованої Горлівки. На щастя, снаряди не влучили по позиціях українських захисників та не потрапили у житлові будинки цивільного населення, які знаходяться зовсім поруч від місця падіння. Внаслідок розривів, уламками від снарядів було пошкоджено газопровід, який проходить неподалік з Новоселівкою, що призвело до виникнення вогняного факелу заввишки декілька метрів. Оперативні дії рятувальних служб дозволили ліквідувати вогняний стовп та уникнути масштабної пожежі", - йдеться в повідомленні.

В ООС додали, що наразі проводиться обстеження газопроводу та встановлюється ступінь його пошкодження. Під загрозою припинення газопостачання знаходяться мирні мешканці.

Як повідомляв УНІАН, упродовж доби, 4 березня, збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого четверо військових дістали поранення.