REUTERS

Про це повідомляє прес-служба Москаля.

Як зазначається, тільки за останню добу ДРГ встановили розтяжки, вибухові пристрої, а також обстріляли працівників МВС.

Читайте такожВійськові відбили атаку диверсантів поблизу Дзержинська – Тимчук

Відео дня

"Зокрема, в смт Новотошківському місцевий мешканець підірвався на розтяжці, яку ДРГ встановили біля криниці. У с. Кряківці Новоайдарського району БМП наїхала на вибуховий пристрій, встановлений ДРГ на дорозі. Двоє військових зазнали тяжких поранень", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, за даними прес-служби, 16 червня о 17:00 на дорозі Трьохізбенка – Лобачове бойовики обстріляли співробітників батальйону МВС. У результаті троє військовослужбовців з тяжкими вогневими пораненнями були доставлені до лікарні. Співробітники батальйону "Золоті ворота" дали достойну відсіч, у результаті чого ДРГ відступила.

У той же час, згідно з повідомленням, уночі бойовики обстріляли з "Градів" та 122-міліметрової артилерії с. Троїцьке. Зафіксовано загорання будинків і фермерських господарств. Це при тому, що у селі військових немає. Дані уточнюються, оскільки через обстріл поки що відсутній зв’язок.

По с. Оріховому Попаснянського району, а також 25-му блокпосту, що знаходиться поруч, було здійснено понад 30 мінометних обстрілів. Убитих та поранених немає.