Поблизу Водяного окупанти двічі обстріляли наші опорні пункти \ facebook.com/pressjfo.news

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, поранено двох українських військових.

Читайте такожНа Донбасі важко поранені двоє військовослужбовців

Про це прес-центр штабу операції Об’єднаних сил повідомляє у вечірньому зведенні. Зазначається, що противник вів обстріли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Окрім цього, помічено роботу снайперської пари.

Відео дня

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили два обстріли неподалік Красногорівки зі 120-мм мінометів, випустивши 24 міни.

Поблизу Водяного окупанти двічі обстріляли опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, випустивши загалом 23 міни, а також вели вогонь з автоматичного станкового гранатомета та великокаліберних кулеметів.

Оборонців Старогнатівки російські збройні формування двічі обстріляли зі стрілецької зброї, а неподалік Опитного застосували автоматичний станковий гранатомет.

По околицях Мар’їнки окупанти вели вогонь зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік населених пунктів Шуми та Хутір Вільний противник обстріляв позиції військовослужбовців Об’єднаних сил зі станкового протитанкового гранатомета, снайперської та стрілецької зброї.

«Українські військовослужбовці відкрили прицільний вогонь по позиціях противника, змусивши його припинити обстріли. Сьогодні, 28 березня, внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил дістали поранення. Їх було евакуйовано до військово-медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

На сьогодні випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, додали в штабі.