фото ghall.com.ua

Збереження Захарченка та Плотницького робить картинку "мирної реінтеграції" ОРДЛО неправдоподібною. Це розуміють не тільки в Києві, але і на Заході, передає ZN.UA.

При цьому питання "глав" т. зв. "ДНР" і "ЛНР" вже потрапило до порядку денного неформальних переговорів.

За інформацією джерел, якщо питання виборів на окупованих територіях і визнання їх Києвом буде вирішено позитивно, від імені Путіна Захарченка та Плотницького "дуже чемно" попросять залишити свої посади добровільно.

Відео дня

Читайте такожУ лавах бойовиків "ДНР" почалися кадрові "чистки"

"Можливо, в обмін на посади в РФ. Можливо, під загрозою фізичного усунення. Замість них з'являться в. о., неважливо які, в будь-якому випадку — менш одіозні і, за можливості, респектабельні. Щоб формально "тягнули" на роль нових символів "мирного врегулювання", зовні договороспроможних фігур", - йдеться у статті видання.

Раніше УНІАН повідомляв, що керівник "ДНР" Олександр Захарченко відсторонює від посад нелояльних до "міністра" і службовців своєї "адміністрації", які контролюють окремі незаконні збройні формування, оскільки прагне встановити контроль над усіма фінансовими потоками "республіки".

Також триває конфлікт між Захарченком і "секретарем Ради національної безпеки і оборони ДНР", екс-командиром бригади "Восток" Олександром Ходаковським, який хоче очолити фейкову республіку.