Vyacheslav Abroskin / facebook.com

Як повідомляє прес-служба штабу АТО, рішення про закриття пункту прийнято у зв'язку із значним збільшенням кількості обстрілів незаконними збройними формуваннями позицій Збройних сил України та цивільної інфраструктури.

Читайте такожПри відновленні обстрілів пунктів пропуску на лінії розмежування їх буде закрито

За словами заступника командувача АТО Анатолія Кравчука, тільки за минулу добу супротивник 79 раз відкривав вогонь у напрямку КПВВ.

Відео дня

"Для забезпечення безпеки мирного населення ми ухвалили рішення припинити роботу пропускного пункту "Мар‘їнка" з 17 лютого", - сказав заступник командувача.

Як повідомляв УНІАН, 4 лютого у Донецькій області через обстріли бойовиками закрили на невизначений термін контрольний пункт в'їзду-виїзду "Зайцеве".

16 лютого представник штабу АТО повідомив, що вночі бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ в Мар'їнці. Він також зазначив, що "сьогодні не йде мова про відкриття КП "Зайцеве", оскільки ситуація там далека від спокійної.

На даний час у Донецькій області на лінії розмежування з окупованою територією діють тільки КПВВ "Новотроїцьке" і "Гнутове" на маріупольському напрямку.