ЗСУ не втрачали позицій у "сірій зоні" / фото УНІАН

Українські бійці не здали жодних стратегічних позицій у "сірій зоні" в районі Донецька. Про це повідомив прес-офіцер штабу АТО Антон Маринович, передає "Українська правда".

"На цій ділянці ліні фронту після зими, коли з'явилася рослинність, бойовики почали повертатися на свої старі позиції, які межують із сірою зоною, і їх дообладнювати. Тобто зимою вони були трішки далі, зараз вони наблизились, але тактично ситуація для наших військ не змінилася", - сказав він.

Читайте такожТерористи готують прорив під Павлополем – Міноборони

Відео дня

"У нас там повністю тактична перевага, ми за ними спостерігаємо, бачимо, що вони роблять", - сказав Маринович.

За його словами, бойового зіткнення не було. "Це було 2 місяці тому, коли вони почали обладнувати свої старі позиції. Там взагалі немає ніяких зрушень на користь бойовиків. Ситуація залишається стабільною, контрольованою нашими бійцями", - сказав він.

Як відомо, раніше 16 травня прес-центр штабу АТО розповсюдив повідомлення про те, що бойовики частково зайняли поблизу Донецька "сіру зону".

Проте ввечері прес-центр видалив це повідомлення і заявив на своїй сторінці, що "зазначена інформація не відповідає дійсності, та була неправильно викладена і висвітлена".