Під час нічного ударами дронів було дуже гучно, поділилася киянка / фото УНІАН

Унаслідок масованої ворожої атаки іранськими дронами-камікадзе у ніч на понеділок, 8 травня, в Києві пошкоджено багатоповерховий будинок, розташований у Святошинському районі.

Киянка поважного віку, яка мешкає у будинку навпроти, розповіла, що коли на сусідній будинок впали уламки від безпілотника, то стіни тряслися, шибки затрусилися, повідомляє ТСН.ua. За словами місцевої мешканки, коли розпочалися перші вибухи, то на весь двір почали волати сигналізації автомобілів.

"…Я прокинулася, але коли уламок від дрону попав у сусідній будинок, наш прямо захитало, я думала, що стіни попадають... Дуже гучно було. Я злякалася, серце наче вилітало. Кошеня спало зі мною, і коли цей вибух стався, воно бідне злякалося і десь заховалося, я досі не можу його знайти…", - поділилася жінка.

Відео дня

Атака дронів на Київ - сьогодні це треба знати

Росіяни у ніч на понеділок запустили на Київ десятки ударних іранських безпілотників. Українські воїни ліквідували понад 30 ворожих дронів

Уламки дронів упали в кількох районах столиці та завдали збитків. Крім того, постраждали п'ять осіб. Зокрема, повідомлялося, що в одному з районів було серйозно пошкоджено багатоповерхівку. 

Вас також можуть зацікавити новини: