У Київській області внаслідок обстрілів постраждали 35 людей / УНІАН, Віктор Ковальчук

У Київській області в результаті ракетної атаки Росії 23 листопада постраждали понад 30 людей.

"35 постраждалих внаслідок масованих ворожих обстрілів. У Вишгороді - 31 людина. Постраждалі в лікарнях, всім надається допомога", - повідомив в Telegram-каналі голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Кулеба додав, що люди з осколковими пораненнями "відмовляються від допомоги і надають її тим, кому вона потрібна більше".

Відео дня

"У Чабанах один потерпілий і зруйнований приватний будинок. У Глевасі - одна людина постраждала. В Українці - троє. Всі під наглядом медиків", - написав голова ОВА.

Ракетна атака Росії 23 листопада

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 23 листопада, Росія в черговий раз здійснила масовану атаку по Україні. Ударам піддалися житлові будинки і ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції в місті Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях. ППО знищила 5 безпілотників і 51 з майже 70 ракет, випущених по Україні.

Голова Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що внаслідок попадання ракети у багатоповерховий житловий будинок у Вишгороді чотири людини загинули, 27 постраждали.

Вас також можуть зацікавити новини: