Авіація завдає ударів по окупантах / t.me/V_Zelenskiy_official

Протягом доби українські військові продовжили активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажувати ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу. Зокрема, там зазначили, що протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по двох пунктах управління та 8 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. 

"Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному засобу протиповітряної оборони, одному артилерійському засобу та одному складу боєприпасів противника.

Відео дня

Війна в Україні: новини 

Російські загарбники здійснили три штурми на Оріхівському напрямку: по одному – в районі Роботиного, Рівнополя та Старомайорського.

На лівобережжі Дніпра ворог наважився лише на один штурм позицій ЗСУ. Зазнавши втрат, противник відійшов на свої вихідні позиції. 

На Оріхівському та Херсонському напрямках поменшало на 112 окупантів та 27 одиниць озброєння та військової техніки – 8 артилерійських систем, 2 зенітно-ракетні комплекси, 15 одиниць автобронетанкової та спеціальної техніки й 2 станції радіолокаційної боротьби.

Вас також можуть зацікавити новини: