"Азовці" на Запорізькому напрямку знищили дві ворожі БМП / скріншот з відео

Бійці ССО "Азов" продовжують обороняти українські землі. Сьогодні, 1 серпня, вони поповнили перелік знищеної ворожої техніки двома БМП-3. Їх підірвали на Запорізькій напрямку.

Про успішну роботу "азовців" розповіли в Telegram-каналі Стратегічного командування ЗСУ.

До посту прикріпили ролик, в якому показується знищення БМП-3. Першу машину підірвали за допомогою безпілотника. На відео показується, як техніка стояла і диміла в полі. Мабуть, після першого удару вона більше не могла пересуватися. А наступні скинуті снаряди дозволили знищити БМП-3. Причому на одному з кадрів добре видно, як всередині машини почалося загоряння.

Відео дня

Другу одиницю техніки, яку сховали в лісопосадці, перетворили на металобрухт завдяки точному пострілу з танка. У ролику момент удару не показали, але на кадрах чітко видно палаючу БМП-3.

Нагадаємо, раніше сьогодні, 1 липня, ЗСУ обстріляли склад з боєприпасами і технікою окупантів на околиці Скадовська. А за даними Генштабу, з моменту повномасштабного вторгнення українські захисники підірвали вже 4011 бойових броньованих машин.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: