Легіон "Свобода Росії" запропонував жителям Бєлгородщини евакуацію в Україну / скріншот

Легіон "Свобода Росії" показав нове відео обстрілів російською армією Бєлгородської області і запропонував місцевим жителям евакуацію в Україну.

Удари, як повідомляється, наносилися хаотично по населених пунктах Шебекіно, Нова Таволжанка, Муром та іншим.

У зв'язку з цим бійці легіону повідомили, що погодили відкриття гуманітарних коридорів, і всі, кому потрібна допомога, можуть бути евакуйовані вглиб України на добровільній основі. Для цього потрібно попросити про притулок у бійців РДК або "Свободи Росії".

Добровольці також зазначили, що в район бойових дій закинули тік-ток батальйон "Ахмат".

"Це спеціальні сили, які використовуються путінськими генералами виключно для створення постановочних відео. Тому ми очікуємо вже найближчим часом постановочних відео в цьому стилі від військ режиму", - йдеться у повідомленні.

Бої в РФ під Бєлгородом - що повідомлялося

Нагадаємо, 3 червня представник політичного крила Легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський змалював найближчі перспективи для російських бійців, які зараз на території Бєлгородської області проводять активні рейди проти путінського режиму. За його словами, все найцікавіше ще попереду.

За даними Центру національного опору, на територію Бєлгородської області направили російських спецназівців. Повідомлялося, що туди вже прибув загін 322 центру Сил Спеціальних Операцій Російської Федерації "Сенеж". Перед спецназівцями поставили завдання з боротьбі з партизанським рухом.