Україські захисники продовжують утримувати Бахмут / фото facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти не зменшуватимуть свої атаки на українські позиції у Бахмуті. До повного падіння їхнього наступального потенціалу ще далеко.

"Кілька тижнів тому був пік наступальних дій росіян, коли вони могли організувати за добу 150-170 атак на позиції української армії по всій лінії фронту. Зараз вони атакують понад 120 разів за добу. Однак до повного падіння наступального потенціалу росіян ще дуже далеко", - заявив військовий експерт Роман Світан телеканалу "Еспресо"

На його думку, росіяни продовжать концентрувати сили для захоплення Луганської та Донецької областей

Відео дня

"Росіяни не зменшують кількість атак на українські позиції в Бахмуті, Авдіївці, Білогорівці та Кремінній. Вони просто зменшують кількість атак на інших ділянках фронту. Однак на Донеччині та Луганщині їхні атаки не зменшуються і навряд чи будуть зменшуватись. Росіяни будуть штурмувати Бахмут до останнього солдата", - підсумував Світан.

Оборона Бахмута - останні новини

За даними британської розвідки, загроза оточення міста-фортеці Бахмута Донецької області із півночі та півдня залишається. Однак тиск слабшає завдяки контратакам Збройних сил України.

За словами командувача Сухопутних військ генерал-полковника Олександра Сирського, російські бойовики намагаються просуватися до центру Бахмута. ЗСУ тримають оборону міста-фортеці

Сьогодні, 22 березня, президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції в Донецькій області та нагородив оборонців Бахмута.

Вас також можуть зацікавити новини: