Окупанти в Севастополі постраждали від Божої кари / скріншот

Пожежа на нафтобазі в Севастополі є "Божою карою" для окупантів за вбивство цивільних в Умані, де загинули п'ятеро дітей. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у коментарі РБК-Україна.

За його словами, в окупованому Севастополі сьогодні згоріло близько 40 тисяч тонн нафтопродуктів, які призначалися для потреб Чорноморського флоту РФ.

"У місті Севастополь 29 квітня трапилася "бавовна", яка є Божою карою, в тому числі за вбитих цивільних в Умані, серед яких п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою", - заявив Юсов. 

Відео дня

Представник ГУР також порекомендував українцям, які проживають в окупованому Криму, "найближчим часом не перебувати поруч з військовими об'єктами і об'єктами, що забезпечують армію агресора".

Пожежа на нафтобазі в Севастополі

Рано вранці 29 квітня поблизу окупованого Севастополя спалахнула масштабна пожежа на нафтобазі. В окупаційній адміністрації міста заявили, що нафтосховище атакували безпілотники.

Гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв визнав, що нічна "бавовна" заподіяла окупантам великої шкоди. Гасити пожежу окупанти планують до вечора.

Вас також можуть зацікавити новини: