На росіян чекає важка зима / скріншот

У російських окупантів під час цьогорічного осінньо-зимового періоду на фронті виникнуть нові проблеми.

Лейтенант батальйону "Свобода" Роман Конон у коментарі "24 Каналу" заявив, що ЗСУ потрібно зважати на це та використовувати на свою користь. Так, росіянам з приходом холодів стане складніше проводити переобладнання свого особового складу під зимові умови. Це стосується як одягу, так і засобів обігріву.

За його словами, середня тривалість життя окупантів на Бахмутському напрямку часто обмежується 3-7 днями. Взимку ситуація для них стає ще важчою. Минулого року були випадки, коли росіяни замерзали у своїх окопах.

Відео дня

"Якщо порівняти з попереднім зимовим періодом... Тоді батальйон "Свобода" теж перебував на Бахмутському напрямку. Були непоодинокі випадки, що окупанти замерзали на позиціях. Вони почнуть грітися алкоголем. Починаються конфлікти. Нам це на руку", — розповів Конон.

Військовий додав, що у ЗСУ ситуація з цим більш сприятлива. Нині активно проводиться підготовка захисників до зими.

"У нас поки що, слава Богу, немає проблем, щоб переодягнути особовий склад. Особовий склад готовий, одяг готовий. У переоснащенні особового складу великих проблем не бачу", — підсумував боєць.

Війна в Україні - останні новини

Як раніше повідомляв УНІАН, втрати Росії у війні станом на ранок 5 вересня орієнтовно склали близько 265 тис. 680 осіб. Сили оборони України за минулу добу відправили у пекло 560 російських загарбників.

Українські війська мають успіх у напрямку Новопрокопівки на південному фронті. Протягом минулої доби на фронті відбулось 29 бойових зіткнень.

Вас також можуть зацікавити новини: