На фронті посилюються бої / фото 45 окрема артилерійська бригада ЗСУ

По всій лінії фронту поступово збільшується активність російських окупаційних військ.

Як повідомили аналітики групи DeepState з посиланням на дані Генерального штабу Збройних сил України, кількість бойових зіткнень із росіянами зростає після відносного спаду на Новий рік і російське Різдво.

За словами експертів, загарбники продовжують накопичувати сили на багатьох ділянках. На думку аналітиків, варто очікувати, що найближчим часом російські окупанти почнуть знову рухатися колонами.

Відео дня

"У будь-якому разі наявні сили, засоби та кількість особового складу у ворога загрозливі, тому пильність втрачати не можна", — наголосили вони.

DeepState зафіксував зростання активності росіян по всій лінії фронту

Війна в Україні - останні новини

Російські окупаційні війська перейшли в новий наступ під Авдіївкою та Бахмутом. Експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке заявляє, що приблизно три тижні з кінця грудня РФ не проводила активних дій на сході України. Зараз загарбники знову намагаються атакувати.

Полковник запасу ЗСУ розкрив плани Росії щодо захоплення територій на 10 років. Перший етап - вихід на межі Луганської та Донецької областей, далі адміністративні кордони Запорізької та Херсонської, а вже потім, ймовірно, рух у бік Одеси.

Вас також можуть зацікавити новини: