"Вагнерівців" відправлять знову в Україну / скріншот

Після смерті ватажка ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина і його двох заступників найманців інтегрують у російську армію та знову відправлять в Україну на забій, прогнозує військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

"На найманців ПВК "Вагнер" чекає інтеграція у Збройні Сили РФ, вони вже підписують контракти з Міністерством оборони, там не буде ніякого опору. Їх інтегрують і підпорядкують під МО РФ, і незабаром вони з'являться у зоні бойових дій в Україні, де їх будуть успішно утилізувати у форматі "живого м'яса", - упевнений експерт.

Куди саме відправлять "вагнерівців", залежатиме від ситуації на фронті, зазначив Коваленко.

"Все залежатиме від того, яка зона буде на той момент найбільш "гаряча". Це може бути і південь. Все визначатиметься ситуацією на фронті, де вони будуть більш потрібні... Там, де буде не вистачати ресурсу. А ресурсу російським окупаційним військам зараз не вистачає по всій лінії бойових зіткнень", - додав він.

"Вагнерівці" переходять на бік України - що повідомлялося

Як писав УНІАН, за словами екс-депутата Держдуми РФ Іллі Пономарьова "вагнерівці" вже зараз почали переходити на бік росіян, які воюють за Україну. Крім того, він упевнений, що після смерті Пригожина серед прихильників вторгнення в Україну зросте рівень ненависті до військового керівництва РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: