Євген Пригожин мав постійну загрозу власному життю / скріншот

У ПВК "Вагнер" існує давно розроблений затверджений механізм дій на випадок смерті Євгена Пригожина або Дмитра Уткіна.

Як стало відомо одному з пропагандмстських видань, оскільки Євген Пригожин мав постійну загрозу власному життю, в тому числі тому що регулярно перебував на передовій і в інших обставинах, у ПВК "Вагнер" існує чіткий механізм дій на випадок його смерті.

Джерело говорить, що затверджений і вводиться автоматично на всіх командирів ПВК. Якщо загибель Пригожина або командира "групи Вагнера" Дмитра Уткіна під час аварії бізнес-джета з номером RA-02795 підтвердиться, то алгоритм буде запущений негайно. Однак джерело відмовилося уточнювати, що саме цей механізм має на увазі, але він окремо зазначив, що це в будь-якому випадку буде дуже погана новина.

Відео дня

ЦНС повідомляє, що на території Білорусі починається активний рух "вагнерівців".

"На тлі ймовірної смерті терориста Євгена Пригожина, його соратники формують колони для виїзду з таборів. За даними білоруського підпілля, ввечері 23 серпня відбувається згортання частини таборів "вагнерівців" у Білорусі. Колони направляються в напрямок кордону з РФ, але спецслужби РБ намагаються перешкоджати виїзду автомобільної техніки найманців", - пише ЦНС.

Як пише "Беларусі Гаюн", надходить інформація, що в районі табору ПВК "Вагнер" у селі Мель та в Осиповичському районі на даний момент спостерігаються сильні перебої у роботі мобільного інтернету.

За підсумками ради командирів "Вагнера", буде опублікована заява, - росЗМІ з посиланням на джерело з ПВК.

Аварія літака Пригожина-деталі

Літак Пригожина зазнав аварії в Трверській області. Телеграм-канал ПВК" Вагнер " grey Zone писав, що джет Пригожина збила ППО, канал ВЧК-ОГПУ - що по літаку вдарили двома ракетами з-300, а Mash і Baza - що на борту джета міг статися вибух.

На борту літака знаходилися сім пасажирів і три члени екіпажу. За даними " Фонтанки "і Собчак, серед пасажирів були Пригожин і командири ПВК"Вагнер".

Вас також можуть зацікавити новини: