Після смерті Пригожина "вагнерівці" переходять на бік України: опозиціонер здивував інсайдом / колаж УНІАН, фото РДК, скріншот з відео

У членів ПВК "Вагнера" все ще є шанс на масштабний бунт проти російської влади. Однак він вдасться тільки якщо вони перейдуть на бік росіян, які воюють за Україну, вважає екс-депутат Держдуми РФ, опозиціонер Ілля Пономарьов. За його словами, цей процес вже почався. 

"Якщо вони вступлять в Легіон "Свобода Росії". Ти смієшся, а цей процес почався. Думаю, скоро буде про це вже відомо. Тоді можуть [бути бунти]. Ці ж люди, вони ходять стадом. Їм потрібні лідери. Один лідер сидить, інший убитий, інших на горизонті на даний момент не спостерігається", – сказати він.

Він прогнозує, що рівень ненависті серед прихильників вторгнення в Україну до військового керівництва РФ після ліквідації Пригожина зросте.

Відео дня

"Ні, звичайно, те, що сталося – це потужний удар по всьому цьому Z-руху. І не випадково якісь з них вже писали: "Якщо Пригожина дійсно завалили, то все, розходимося". ... Це звучить смішно, але це так і є насправді. Це середовище буде додатково деморалізоване. Звичайно, воно там отримає додаткову їжу для ненависті на адресу керівництва Міністерства оборони. Яке все пр***ало, а тепер ще їхнього кумира вбила. Але робити вони через це зможуть набагато менше, ніж вони могли до того", – додав він.

ПВК Вагнер після смерті Пригожина - що потрібно знати

Днями Український Центр національного опору повідомляв з посиланням на дані білоруського підпілля, що "вагнерівці" почали поступово залишати Білорусь. 

На тлі повідомлення про загибель ватажка ПВК Євгена Пригожина 23 серпня процес згортання табору ПВК "Вагнера" в Білорусі продовжився, свідчать супутникові знімки.

ЗМІ повідомляли, що після смерті Пригожина російські силовики взялися за рідню "вагнерівців", намагаючись з'ясувати, чи не готують вони Новий бунт.

Бійці "Російського добровольчого корпусу", що воює на боці України, закликали бойовиків приватної військової компанії "Вагнер" приєднатися до них.

Вас також можуть зацікавити новини: