Експерт розкрив, чим "порадував" Москву новий вантажний рейс з Тегерана / фото ua.depositphotos.com

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко припустив, що було на борту чергового транспортного літака з Тегерана, який сьогодні прилетів з "посилкою" до Москви.

Йдеться про рейс борту ІЛ-76ТД ВПС Ірану. Коваленко натякнув, що, ймовірно, літак привіз до Росії нову партію дронів Shahed-136, які росіяни використовують для атак по Україні.

Експерт звернув увагу, що в першій половині червня інтенсивність застосування дронів з боку РФ знизилася в порівнянні з динамікою травня: 119 дронів-камікадзе проти 149 відповідно. 

"Це вказує на те, що виробництво Shahed-136 як і раніше відсутнє і Москва в питаннях поставок дронів-камікадзе продовжує повністю залежати від Тегерана",- вказав Коваленко. 

До Москви з Тегерана вранці прибув транспортний літак Іл-76ТД / фото t.me/zloyodessit

Остання "дронова" атака, яку реалізувала РФ по Україні

Нагадаємо, що ввечері 17 червня в Київській області оголосили повітряну тривогу у зв'язку з виявленням ворожого БПЛА невстановленого типу. В ОВА уточнили, що по цілі відпрацювали наша система протиповітряної оборони.

При цьому більш масштабну атаку армія РФ реалізувала 14 червня. Росіянин запустили по нашій країні 10 ударних дронів і 10 крилатих ракет. Серед боєголовок фіксувалося шість ракет типу Х-22.

Вас також можуть зацікавити новини: