Серебрянський ліс - арена жорстоких боїв з окупантами, поділилися прикордонники / скріншот

Біля міста Кремінна Луганської області знаходиться Серебрянський ліс, він став ареною жорстоких боїв з російськими загарбниками.

Супротивники упродовж останніх тижнів на цій ділянці активізувалися і намагаються рухатися вперед, повідомила Державна прикордонна служба України в Telegram.

"Прикордонники разом з іншими українськими підрозділами продовжують відбивати атаки й наносити супротивнику максимального ураження, навіть попри постійну загрозу російських авіаударів", - зазначили у відомстві.

Повномасштабна війна в Україні з Росією триває - що треба знати

Вранці 15 серпня Генштаб ЗСУ повідомив, що загарбники наступали лише на одному напрямку фронту замість трьох-п'яти, як було протягом багатьох місяців. За його відомостями, Сили оборони України продовжували стримувати наступ росіян біля міст Красногорівка й Мар’їнка Донецької області.

Росія в Україні зазнає величезних втрат. Загальні втрати ворога на 15 серпня 2023 року становлять приблизно 254 920 окупантів.

Раніше військово-політичний оглядач Олександр Коваленко говорив, що у ворога на півдні нашої держави "оборона тріщить по швах". Потім стало відомо про нові успіхи Сил оборони Україні на південному фронті.

Вас також можуть зацікавити новини: