ЗСУ нищать окупантів на півдні України / фото t.me/V_Zelenskiy_official

На Херсонщині Сили оборони 14 квітня знищили човен ДРГ, пункти боєпостачання та спостереження. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

Як зазначається, українська авіація завдала два удари по районах зосередження живої сили та техніки противника в Каховському районі.

"Внаслідок влучного виконання вогневих завдань нашими ракетно-артилерійськими підрозділами, вороже військо недорахувалося десять рашистів, трьох безпілотників, станції радіоелектронної боротьби та човна, переобладнаного під диверсійно-розвідувальну групу", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також знищено ворожий танк та ще п’ять одиниць авто-бронетехніки, а на одному з островів - польовий пункт боєпостачання та спостережний пункт.

Війна в Україні - останні новини

Журналісти з'ясували, що близько третини всіх загиблих в Україні припадає на росіян, які не були пов'язані з армією. Загальні втрати армії РФ можуть становити щонайменше 184 тисячі осіб.

Українські військові 14 квітня відбили близько 40 атак російських військ, більшість з них поблизу Бахмута і Мар'їнки.

Збройні сили України показали, як "гасять" окопи російських солдатів, які вирили свої "нори" на українській землі, гранатами Ф-1.