Українські захисники знищили машину окупантів \ фото УНІАН

У Луганській області військовослужбовці Збройних сил України знищили транспортний засіб російських окупантів, що підвозив боєприпаси на передові позиції бойовиків.

Читайте такожРосійські окупанти 15 разів обстрілювали ЗСУ – бійці дали відповідь

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил у Facebook. «29 квітня на Луганщині військовослужбовці Збройних сил України за допомогою протитанкового ракетного комплексу знищили транспортний засіб російських окупантів, який здійснював підвезення боєприпасів на позиції», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також сказано, що днями в цьому районі внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовослужбовець. Також, як повідомлялося раніше, окупанти відкривали вогонь по житлових кварталах Золотого-4 та пошкодили декілька будинків цивільного населення.

«Влучним пострілом наші захисники вкотре нагадали противнику про невідворотність покарання за свої злочинні дії», - заявили в штабі ООС.

Крім того, наголошується, що Об’єднані сили й надалі продовжують надійно контролювати лінію зіткнення. Підрозділи, що обороняються, вживають адекватних заходів, в том числі і вогневого впливу на окупантів з метою збереження життя і здоров’я військовослужбовців та цивільних осіб.