На частині Донбасу через ворогів загинули ще дві особи / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

Внаслідок ворожих обстрілів на Донеччині загинули дві людини, ще одну поранено.

Про це у Telegram повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Росіяни продовжують обстріли по всій лінії фронту від Курахівської до Лиманської громад. На Волноваському напрямку - інтенсивні обстріли Вугледара та Павлівки, без постраждалих. На Донецькому напрямку одна людина загинула у Курахівській громаді, два будинки пошкоджено у Первомайському Очеретинської громади. Вночі були поодинокі обстріли околиць Мар'їнської громади та Авдіївки, зранку Авдіївка зазнала двох потужних артобстрілів - наслідки встановлюємо. На Горлівському напрямку росіяни стріляли по околицях Торецької, Соледарської та Світлодарської громад. У Соледарі одна людина загинула, одна поранена - обставини з'ясовуємо", - розповів він.

Відео дня

Кириленко також наголосив, що на Лисичанському напрямку не припиняються обстріли Торського і Зарічного в Лиманській громаді. Кількість жертв і руйнувань встановлюється.

У Донецькій області через ворогів загинули ще дві особи / фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

Також серед ночі росіяни обстріляли Новотроїцьке Покровської громади, пошкодили 9 приватних будинків та сільгосппідприємство.

Ворожий ракетний удар по Україні 31 жовтня - найважливіші новини

Супротивники обстріляли Київ, Харків, Вінницьку, Черкаську, Запорізьку, Кіровоградську, Чернівецьку, Хмельницьку, Полтавську та Дніпропетровську області. Ворог поцілив у об’єкти критичної інфраструктури. Також є руйнування цивільних об’єктів.

Повітряні Сили України повідомили, що зранку ворожі літаки-ракетоносці стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 випустили по нашій державі понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555, 44 з них було ліквідовано.

Вас також можуть зацікавити новини: