Відомий експерт поділився прогнозом щодо деокупації Криму / фото "Радіо Свобода"

Військовий експерт Роман Світан вважає, що українські воїни вже дуже скоро будуть заходити в тимчасово окупований РФ Крим.

Дуже хороші новини щодо Криму можуть з'явитися ще до початку осені, поділився думкою експерт в ефірі програми "Утро февраля". Водночас він прокоментував інформацію про нові НП в Криму.

"...щодо диму - це питання, тому що, як тільки вмикається тривога, росіяни теж її включають, вони бачать, може бути, рух наших літальних апаратів - і літаків, і ракет, які скидаються з літаків, і безпілотників, вони можуть запускати, є певні димові завіси, цілі машини з виробництва димових завіс. І ось вони можуть прикривати свої об'єкти такими димами... вони і Кримський міст намагалися прикрити димами, але вітер не дає прикрити", - поділився Світан.

Експерт вважає, що "це не той шлях, яким треба росіянам йти". "...до осені українські війська будуть в Крим заходити, і їм (окупантам - Ред.) потрібні будуть вже плавальні інструменти, типу акрилових ванн, може, тазиків...", - додав експерт.

Важливі новини Криму - сьогодні це варто знати

9 серпня повідомлялося, що на території півострова лунали вибухи, з'явилася інформація, що було задимлення в районі Севастопольської бухти. Крім того, за неперевіреними відомостями, у Феодосії горів порт. Посіпаки РФ стверджували, що на півострові проводилися "навчання".

Варто зазначити, що Київ вирішив відмовитися від політико-дипломатичного шляху деокупації Криму після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

Наприкінці липня керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що наші воїни скоро будуть на території півострова.

Вас також можуть зацікавити новини: