У Павлограді внаслідок ворожого ракетного удару пошкоджено десятки приватних будинків та багатоповерхівок / фото facebook.com/MNSDNE

Внаслідок ракетного удару росіян по місту Павлоград пошкоджено 80 приватних житлових будинків та 24 багатоповерхівки.

Крім того, пошкоджень зазнали п'ять магазинів та дев'ять закладів шкільної та дошкільної освіти, повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області у понеділок, 1 травня. "У Вербківській територіальній громаді пошкоджено 40 приватних житлових будинків. Обстеження населених пунктів триває", - заначили рятувальники.

У ДСНС додали, що обстеження атакованих росіянами населених пунктів триває. 

Відео дня

Ракетний удар по Павлограду - зараз це варто знати

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі по всій Україні була оголошена повітряна тривога. Росіяни вдарили по нашій країні ракетами. Українська протиповітряна оборона збила 15 з 18 запущених ворожих ракет, проте вибухи пролунали на Дніпропетровщині. 

У Павлограді було дуже гучно. Спершу повідомлялося, що унаслідок ракетної атаки у місті було пошкоджено промислове підприємство, 19 багатоповерхівок та 25 приватних будинків і шість закладів шкільної та дошкільної освіти. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак написав, що унаслідок ракетного удару по Павлоградському району постраждали 34 особи, зокрема, п’ятеро дітей (наймолодшій постраждалій вісім років).

Вас також можуть зацікавити новини: