Десятки ударів з авіації і РСЗО: Генштаб розповів, де гатили росіяни / фото ДСНС

Упродовж доби російські окупанти завдали три ракетних, 18 авіаційних ударів та 52 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

"Протягом доби противник завдав 3 ракетних та 18 авіаційних ударів. Окрім того, зафіксовано 52 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Російські окупанти стріляли по цивільній інфраструктурі Донеччини та Херсонщини. Є поранені та загиблі серед цивільного населення", - йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Також зазначається, що зберігається висока ймовірність подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

Відео дня

Нічна атака по Україні 16 лютого

В ніч на 16 лютого в Україні знову лунала повітряна тривога. За повідомленням Львівської ОВА, було завдано удару по об’єкту критичної інфраструктури в області. Постраждалих чи жертв немає. 

Згодом голова ОПУ Андрій Єрмак повідомив, що росіяни запускали БПЛА та ракети і є влучання на Півночі, Заході України, а також у Дніпропетровській та Кіровоградській областях. Він зауважував, що ворог змінив тактику –  активну проводить розвідку, застосовують фальш-цілі.

За інформацією керівниці прес-центру сил охорони та оборони ОК "Південь" Наталії Гуменюк, РФ випустила по Україні вісім "Калібрів".

Вас також можуть зацікавити новини: