Внаслідок ворожих обстрілів поранення дістали двоє військових / фото УНІАН

В районі проведення операції Об’єднаних сил минулої доби дістали поранення два військовослужбовці.

Як повідомили у штабі ООС, воїни перебувають в лікувальному закладі, стан їх здоров’я - задовільний.

Загалом вчора російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Відео дня

Читайте такожУ ТКГ пояснили, чому Росія ніколи не включить "ДНР" та "ЛНР" до свого складуВ напрямку Кримського збройні формування РФ вели прицільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, поблизу Павлополя застосували автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю.

Двічі під обстріл потрапили позиції українських бійців неподалік Кам’янки. Перший обстріл ворог здійснив зі станкових протитанкових гранатометів, другий - із заборонених мінометів калібру 120 мм.

Крім того, на Донеччині зафіксовано застосування двох ворожих безпілотників, за допомогою яких ворог скинув ВОГ-17 в районі населених пунктів Лебединське та Широкине.

Як повідомляв УНІАН, 28 вересня на Донбасі у порівнянні з попередньою добою інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зросла. В районі проведення ООС дістав поранення один український військовослужбовець. Він перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я - задовільний.