ЗСУ успішно знищують ворога / фото facebook.com/MinistryofDefence.UA/

Російські окупанти не можуть підготуватись до наступного удару ЗСУ, оскільки не знають, де він має відбутись.

Офіцер ЗСУ Ігор Лапін і ефірі телеканалу "Еспресо" заявив, що українські захисники знищують логістичні можливості ворога.

"Що стосується звільнення території на лівому березі Дніпра, то форсування такої річки є досить складною операцією. Проте хочу зазначити, що наша артилерія зараз добре відпрацьовує по окупантах на лівому березі Дніпра. І за допомогою більш точних засобів ураження ми знищуємо логістичні можливості противника", - пояснив він.

Відео дня

За словами Лапіна, російські загарбники зараз підсилюють свої війська на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

"Росіяни зараз не мають уявлення, де чекати наступного удару Збройних сил України. Вони нас чекали в Херсоні, а ми вдарили на Харківщині. Після того, як вони нас чекали на Луганщині, ми пішли на Херсон. Тобто війська, які вони забрали з Херсона, російське командування не знає куди направити. Частину з цих військ вони кидають на окуповану територію Запоріжжя для того, щоб посилити цей напрямок", - зазначив військовий.

Війна в Україні: останні новини

Як раніше повідомляв УНІАН, 11 листопада українські військові зайшли в Херсон. 

Колишній співробітник СБУ і експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак вважає, що війна в Україні вже пройшла екватор, однак поки невідомо, коли саме буде фініш.

За даними Генштабу ЗСУ, втрати РФ на війні проти України серед особового складу на 25 листопада вже становлять 86 150 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: