Окупанти знову обстрілювали Дніпропетровщину / фото t.me/dnipropetrovskaODA

Російські окупанти обстріляли три райони Дніпропетровської області, загинула жінка.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

"Протягом дня окупаційні війська Російської Федерації обстріляли три райони Дніпропетровщини. Надвечір окупанти вдарили по Нікополю. На жаль, одна людина загинула. Це жінка 1955 року народження. Також, за попередньою інформацією, маємо двох постраждалих. Один житловий будинок знищено", - констатував він.

Відео дня

Лукашук додав, що у Нікопольському районі вдень під удар потрапили Мирівська та Марганецька громади.

"Є пошкодження декількох житлових будинків, господарських споруд, газогону, лінії електропостачання. Ніхто не постраждав", - зазначив він.

Крім того, окупанти вдарили по Синельниківському району, Раївській та Великомихайлівській громадах.

"В останній пошкоджено три житлові будинки, одна господарська будівля знищена. На місці обстрілу рятувальники знайшли касетний елемент від "Урагану". На щастя, без жертв", - написав Лукашук.

У Криворізькому районі ворог обстріляв п'ять територіальних громад - Новопільську, Апостолівську, Карпівську, Широківську та Зеленодольську.

"Є пошкодження будівель одного з підприємств, в житловому будинку частково пошкоджено дах. Постраждалих немає", - повідомив голова облради.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко уточнив, що внаслідок обстрілів поранено чотирьох людей.

"Ворог обстріляв десять громад у трьох районах області - Нікопольському, Синельниківському та Криворізькому. У Нікополі загинула 67-річна жінка. Четверо людей поранені - це троє чоловіків та жінка. Троє з них у лікарні. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості", - зазначив він.

Як раніше повідомляв УНІАН, російські окупанти усю ніч били з "Градів" та "Ураганів" по Дніпропетровщині.

Вас також можуть зацікавити новини: