Росіяни бездарно переробляють техніку / скріншот

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко висміяв чергову "дуже дивну дичину" від російських військових, які бездарно переробляють військову техніку і вихваляються нею.

Як зазначив експерт, в одному з пропагандистських роликів росіяни засвітили танк Т-72Б3 з дивним обвісом динамічного захисту, по суті, танк без такої.

"На верхній лобовій деталі танка розміщувалися реактивні елементи ДЗ без зовнішніх контейнерів. Тобто, їх просто наклали на танк, не враховуючи необхідності розміщення у контейнерах... У передній півсфері вежі, на найбільш снаряд-навантажених областях, присутні якісь незрозумілі накладки у вигляді листів зі сталі сумнівної гарту", - зазначив Коваленко.

Відео дня

Новий "шедевр" російських військових експерт назвав бюджетним варіантом Т-72Б3 або "щось з розряду маргінальних модернізацій":

"Про погіршення якості російської техніки я неодноразово говорив. Наприклад, танки Т-80БВМ стали комплектуватися старими прицілами 1ПН96-01МТ замість "Сосна-У". Що ж тепер, вже на всі й динамічного захисту не вистачає? І це показують на головному пропагандистському ресурсі МО РФ?".

Росіяни бездарно переробляють військову техніку - приклади

Раніше оглядач звернув увагу на перероблений російський танк Т-90М "Прорив". Черговий ідіотизм окупаційних військ РФ у мережу злили російські воєнкори.

Також російські військові відзначилися, встановлюючи флотські гармати 2М-3М на радянські тягачі АТС-59Г зразка 1969-го року, які вироблялися до 1980-го.

Крім того Коваленко критикував військових РФ за використання методу комбінованого бронювання башт російських танків Т-72Б, який був бездарно скопійований у німецьких танків Leopard 2.