Увесь особовий склад показує належний рівень навченості й злагодженості/ фото прес-служба ЗСУ

На військових полігонах по всій території України, в максимально наближених до бойових умовах тривають заходи підготовки військових частин та підрозділів до виконання завдань за призначенням. 

Про це повідомляє прес-служба ЗСУ.

Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, що всі сплановані тренування та навчання мають підвищити рівень навченості та професійної підготовки особового складу. Також військові отримали можливість відпрацювати взаємодію з підрозділами як національних Збройних Сил, так і інших складових сил оборони та безпеки держави. 

"Насамперед, підрозділи вдосконалюють спроможності оборони, протиповітряного прикриття підрозділів, військових об‘єктів і об’єктів цивільної інфраструктури, дій протидесантних та протитанкових резервів, а також вогневого ураження умовного противника", - наголосив Наєв.

Під час навчань командири всіх ланок вчаться швидко приймати рішення в залежності від обставин, нестандартно думати та керувати підлеглими, упереджуючи ворога. За словами Наєва, увесь особовий склад вкладається у терміни виконання завдань та показує належний рівень навченості й злагодженості. 

Нині усі війська та сили, які підпорядковані  Командуванню об’єднаних сил ЗС України продовжують підготовку відповідно до спланованих заходів. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Україні стартували масштабні навчання "Заметіль-2022". Військові відточували майстерність з ведення оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: