ЗСУ найближчим часом переможуть РФ, спрогнозував полковник / фото ua.depositphotos.com

Українська армія скоро переможе у повномасштабній війні з Російською Федерацією.

Перемога України над Росією буде феєричною, розповів заступник командира 63-ї окремої механізованої бригади Збройних сил нашої країни полковник Вадим Чорний в інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Найближчим часом (українська держава переможе у війні з РФ - Ред.), і це буде феєрично", - спрогнозував співбесідник.

Відео дня

За його словами, супротивник найбільше у шоці від завзяття та безстрашшя українських воїнів та від того, як вони їх нищать.

"…Те, з чим вони зіткнулися на самому початку (їх шокувало - Ред.). Їм всім розказували, що тут їх будуть зустрічати з квіточками, з салютами, феєрверками. Ну, салюти, феєрверки ми їм влаштували…", - додав полковник.

Нагадаємо, війська РФ вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Москва не оголошувала війну Києву, а назвала дії своєї армії "спецоперацією", спрямованою нібито на "демілітаризацію" та "денацифікацію" нашої країни.

Вороги почали обстрілювати військові та цивільні об'єкти, було багато жертв та постраждалих. Лише в одному Маріуполі Донецької області через окупантів загинули понад 20 тисяч осіб.

У липні Вадим Чорний говорив, що супротивники розпорошили свої сили й не взмозі взяти під контроль Миколаїв та Харківщину.

Вас також можуть зацікавити новини: