Путін відповів, навіщо нібито їздив на окуповані території / скріншот

Президент РФ Володимир Путін розповів, навіщо нібито їздив на тимчасово окуповані території Херсонської та Луганської областей України. За його словами, головною метою були зустрічі з військовими РФ, щоб не відволікати їх із місця дислокації надовго.

"Ви напевно знаєте, що буквально день тому я побував і в Херсонській області, і в Луганській. Там багато питань, не буду до них повертатися. Метою поїздки була зустріч із військовими, яких я не хотів відривати надовго і на великі відстані від дислокації тих підрозділів, якими вони командують. Обстановка вимагає того, щоб вони були на місці", - заявив Путін, передає пропагандистське "РИА Новости".

Крім того, диктатор заявив про проблеми окупантів з доставкою вантажів на КПП. Зокрема на пункті пропуску "Гуково" на адміністративному кордоні Луганської області та Ростовської області РФ нібито "неможливо проїхати".

Відео дня

Путін на окупованих територіях

18 квітня з'явилася інформація, що російський диктатор Володимир Путін нібито відвідав окуповані частини Луганської і Херсонської областей України.

Він нібито відвідав штаб угруповання військ "Дніпро", де заслухав доповіді командувача ВДВ генерал-полковника Теплинського і командувача угрупуванням генерал-полковника Макаревича, а також попросив військових висловити думку про обстановку на Херсонському й Запорізькому напрямках та обмінятися інформацією.

Водночас перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський висловив великий сумнів щодо того, що президент Росії Володимир Путін відвідував тимчасово окуповану територію Херсонщини.

Вас також можуть зацікавити новини: