В Україні оголошено тривогу / фото ua.depositphotos.com

Вдень у п'ятницю, 24 листопада, російські окупаційні війська знову завдають ракетного удару по Україні. Про це повідомляють у Командуванні Повітряних сил Збройних сил України.

Близько 15:00 вони написали у своєму офіційному Telegram-каналі, що на сході та півдні країни фіксують активність російської тактичної авіації, є загроза застосування авіаційного озброєння. Зараз повітряну тривогу оголошено у Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях.

О 15:25 військові повідомили про ракету у напрямку Кривого Рогу, а за дві хвилини - про ракету в бік Запоріжжя. Вони закликали людей терміново пройти в укриття.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Обстріли України: останні новини

Сьогодні вранці військові повідомляли, що вночі російські війська запустили з південно-східного напрямку три ударні безпілотні літальні апарати типу "Shahed", усі вдалося знищити силами та засобами Повітряних Сил.

У Генеральному штабі Збройних сил України зазначали, що загарбники аткували ще й двома керованими авіаційними ракетами Х-59.

Вдень, близько 12:00, повідомлялося про пуск ракети у напрямку Кривого Рогу та Павлограда. Про можливі наслідки місцева влада не казала.

Вас також можуть зацікавити новини: