Росія розконсервувала та підтягнула на Херсонщину ешелон 50-річних танків Т-62 / фото t.me/zedigital

Російські окупанти підтягнули на Херсонщину ешелон з близько 30 одиниць 50-річних розконсервованих танків Т-62 та реактивні системи залпового вогню.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Оперативного командування "Південь" у Facebook.

"На лінії зіткнення тривають бойові дії. Противник продовжує укріплювати свою оборону. З метою забезпечення себе будівельними матеріалами раш*стські окупанти запустили на Херсонщині роботу цементних та бетонних заводів. Також варвари заради власної оборони зривають плити із доріг", - мовиться у дописі.

Зауважується, що окупанти підтягнули на Херсонщину ешелон з близько 30 одиниць п'ятдесятирічних розконсервованих танків Т-62, а також автомобільну техніку, бойові броньовані машини, реактивні системи залпового вогню.

"А тим часом по наших позиціях ворог наніс 5 ударів гелікоптерами Мі-8. Намагаючись ще раз атакувати наші позиції 3-ма гелікоптерами, ворог отримав гідну відсіч", - зазначили у ОК "Південь".

Під час авіаційної активності в небі над Миколаївщиною та Херсонщиною дві ворожих ракети типу "повітря - повітря" "самоліквідувалися".

"Випущені вони були з того самого літака Су-35, який був збитий нашим винищувачем Міг-29. Тож, кара небесна спіткала і літак, і ракети", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українські захисники знищили 63 російських окупантів та 19 одиниць ворожої техніки за 27 травня.

Вас також можуть зацікавити новини: