Російські окупанти в Україні почали прозрівати: 'Путін - кінчений' (аудіоперехоплення)

Серед російських окупантів зростає невдоволення вищим командуванням РФ і назрівають бунти. Президента Росії один із загарбників називає кінченим.

Про це стало відомо з чергового перехоплення розмови окупанта з дружиною, опублікованого СБУ.

"Вже більше місяця ми тут їб*мося ..., а вони взяти її (Україну) не можуть. Путін - кінчена людина. Тут уже мільйони людей загинули", – скаржиться російський військовий.

Відео дня

Багато солдатів – на межі божевілля від того, що кожен день їм доводиться відправляти в РФ колони вантажівок із трупами.

"Не те, що себе шкода. Пацанів шкода та їхніх батьків, коли ти щодня бачиш "Урали" з 200-ми. Щодня по 30 "Уралів" їде звідси і всім пох*й", - додає окупант.

На перехоплених розмовах СБУ він говорить, що злий на Путіна, який обіцяв їм тріумфальну ходу, а натомість втягнув у затяжну війну, де їм не перемогти.

Дружина, щоб розрадити його, розповідає, що по телевізору показували шаманку, яка ще в 2020 році передбачила війну з Україною і пообіцяла її завершення до 13 квітня.

Раніше 2 квітня у Генштабі Збройних сил України оновили інформацію про втрати Російської Федерації з моменту повномасштабного вторгнення. На сьогодні ліквідовано 17 тисяч 800 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: