Українські бійці знищують оккупантів на півдні  / фото ua.depositphotos.com

Українська авіація за минулу добу нанесла 11 ударів по ворожих позиціях російських військ на півдні, а саме – у районах Олександрівки, Благодатного, Великопілля, Новопетрівки, Костромки, Білогірки, Брускінського.

Про це повідомили в оперативному командуванні "Південь".

Продовжуючи виконання вогневих завдань, ракетно-артилерійські підрозділи спричинили втрати ворога у кількості: 17 рашистів, радіолокаційний комплекс розвідки і контролю стрільби "Зоопарк 1", 4 одиниці автомобільної та броньованої техніки.

Відео дня

"Остаточні втрати ворога дорозвідуються", – зазначили у командуванні.

Також повідомляється, що окупанти продовжують ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Протягом дня вони намагалися покращити тактичне положення шляхом проведення штурмових дій в напрямку Благодатне – Партизанське силами до двох десантно-штурмових відділень за підтримки танків, броньованої техніки та артилерії.

Ввечері з Олександрівки ворог намагався просунутись в бік Таврийського. Успіху не мав, відступив, додали в ОК "Південь".

"Обмежений в русі суходолом, застосував вже звичну тактику авіаційних ударів штурмовиком та гелікоптерами по позиціях вздовж лінії зіткнення. Без наших втрат. Важкою 152-х мм артилерією продовжував обстрілювати Марганець, а "Градами" гатив по Мирівській громаді Нікопольщини. Є поранені цивільні особи, зруйновано будівлю закладу соціальної інфраструктури, пошкоджено п’ять приватних будинків", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу, ЗСУ відбили спроби наступу росіян на всіх напрямках і завдали їм втрат.

Вас також можуть зацікавити новини: