Жданов вірить, що Україні дадуть достатню кількість зброї / фото УНІАН

Військовий експерт Олег Жданов розповів, що буде після закінчення гарячої фази розв'язаної Росією війни проти України.

Свій прогноз він зробив на  YouTube.

"Закінчення гарячої фази війни – це вихід на кордони 91-го року і досягнення домовленостей про зниження інтенсивності бойових дій, в кращому випадку – припинення вогню, – зазначив експерт. – Я дивлюся оптимістично у майбутнє. Сподіваюся, що все-таки дадуть нам зброю рано чи пізно... і ми зможемо провести контрнаступальну операцію і вийти на кордони 91-го року".

Відео дня

"А далі ми вступаємо у фазу збройного конфлікту низької інтенсивності. І це буде основою для переговорного процесу, а там подивимося, до чого домовимося. Але позиція у нас буде найсильніша. Ніяких ультиматумів від Росії ми приймати не будемо", – додав Жданов.

Раніше український генерал-майор Дмитро Марченко спрогнозував, що гаряча фаза розв'язаної Росією війни проти України може закінчитися до кінця поточного року.

А голова Центру оборонних стратегій, Міністр оборони України 2019-2020 років Андрій Загороднюк зазначав, що росіяни збираються максимально використати зиму проти України, зокрема, позбавити країну енергетичних ресурсів для додаткового тиску.

Вас також можуть зацікавити новини: